CUINA

En MOMO tenim cuina pròpia. Una cuina que neix des de l’amor. L’amor cap als nostres fills, cap a la mare terra, cap a les persones que la conreen i cap a nosaltres mateixos. Oferim aliments de qualitat, integrals, ecològics i de proximitat.  La nostra dieta està basada en cereals integrals, llegums, verdures, ous, peix, algues, fruites, llavors i fruita seca. Està lliure de carn.

FILOSOFIA

  • Evitar malbaratament dels aliments
  • Apropar la cuina saludable a l’entorn.
  • Facilitar el dia a dia de les famílies.
  • Crear una nova font d’ingresos per l’escola.

Diàriament informem del menjar disponible i l’assignem per ordre de comanda.

Per facilitar el pagament hem creat una tarjeta moneder recarregable.

PLATS ESTRELLA

Llegums, peix fresc, verdures, sopa, arrossos, patates, hamburgueses vegetals, quich, pizza, croquetes, patés vegetals, ghee, pa, galetes, muffins, pastissos… i molt més.

BATCH COOKING

El batch cooking és tindre una base de plats cuinats per tota la setmana per tal de facilitar l’alimentació saludable cada dia.

El servei és setmanal i a domicili.

Consta de 6 plats diferents:

-2 plats de cereals

-2 plats de verdures

-2 plats de proteïna vegetal

CÀTERING

Benvingut al nostre servei de càtering per encàrrec saludable i fet amb amor!

A MOMO, creiem que menjar saludable no ha de ser avorrit ni insípid. Volem oferir-te una experiència culinària plena de sabor, nutrients i, sobretot, amor. El nostre objectiu és proporcionar-te plats deliciosos i equilibrats que et permetin mantenir una dieta saludable sense comprometre el gust.

El que ens diferencia:

  1. Ingredients de qualitat: Utilitzem ingredients frescos, de temporada i de primera qualitat en tots els nostres plats. Des de les verdures cruixents fins a les proteïnes magres, ens assegurem que cada ingredient aporti els nutrients necessaris per a una alimentació equilibrada.
  2. Personalització adaptada a les teves necessitats: Entenem que cada persona té preferències i necessitats úniques. Per això, oferim una àmplia gamma d’opcions, incloent plats vegetarianos, vegans, sense gluten i altres adaptacions dietètiques. Adaptarem els nostres menús segons les teves necessitats perquè puguis gaudir d’un àpat saludable a mida.
  3. Preparació amb passió i dedicació: Cada plat que preparem està elaborat amb una gran atenció als detalls. Posem amor i passió en cada etapa de la preparació, des de la selecció dels ingredients fins a la presentació final. Volem que et sentis especial en cada mos que tastis.
  4. Presentació atractiva i colorida: Creiem que l’alimentació saludable ha de ser visualment atractiva. Presentem els nostres plats de manera creativa, utilitzant una varietat de colors i textures per captivar la teva atenció. Cada plat és una obra d’art comestible que et farà salivar només de mirar-lo.
  5. Assessorament nutricional: Comptem amb l’assessorament de professionals en nutrició per assegurar-nos que els nostres plats compleixin amb els més alts estàndards nutricionals. Volem que tinguis la tranquil·litat de saber que estàs prenent decisions alimentàries saludables i informades.

En resum, el nostre càtering per encàrrec saludable i fet amb amor és la combinació perfecta de sabor, salut i dedicació. Estem aquí per satisfer les teves necessitats culinàries amb plats deliciosos i equilibrats que et faran sentir bé des de dins. Un cop tastis els nostres menjars, et garantim que et retrobaràs amb el plaer de menjar saludable.

Contacta’ns avui mateix per a més informació i deixeu-nos ser el teu company en el camí cap a una alimentació saludable i plena de sabor.