EXTRAESCOLARS CONSCIENTS

A MOMO donem importància a la nostra manera de veure l’educació i la vida, i per això volem donar la màxima continuïtat possible a la nostra metodologia en totes les àrees del nostre projecte, com ara el lleure.

Desde aquesta mirada oferim extraescolars amb els mateixos valors i cures, comptant amb acompanyants que tinguin integrat la nostre manera de fer.

“No se trata de transmitir la sabiduría a los alumnos, sino de estimular y permitir que cada uno sea uno mismo y promover la espontaneidad”

Arno Sterm

TREBALL COCREATIU

Escoltem de manera activa les diferents necessitats i desitjos del grup, i treballem de manera conjunta per tal de trobar la manera de donar-los espai a MOMO.   

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Els conflictes són els millors mestres a fi d’integrar diferents eines que ajudin a trobar-nos des de l’empatia. La comunicació no violenta és un dels nostres pilars.

INTERACCIÓ CONSCIENT DE LA PERSONA GUIA-ACOMPANYANT

Acompanyament respectuós i amorós que promou l’autonomia. Criteris d’intervenció individualitzats a fi de donar suport a les particularitats de cada nena i nen.

ACOMPANYAMENT EMOCIONAL

Acompanyament des de la presència i l’escolta activa per identificar les emocions i donar-hi espai de manera segura.

EL DIA A DIA

Acollim les vivències del nostre dia a dia i els interessos que sorgeixen per part de les mateixes criatures i els transformem en aprenentatges significatius i profunds.

Extraescolars del curs 2023-24: