INFORMACIÓ CNV

La CNV (Comunicació No Violenta) de Marshall Rosenberg i el treball de Byron Katie són dos enfocaments poderosos per a millorar la comunicació interpersonal i la gestió de conflictes.

Marshall Rosenberg va desenvolupar la CNV com un mètode per a fomentar l’empatia, la comprensió i la resolució de conflictes sense recórrer a la violència verbal o física. La CNV cerca promoure la connexió humana en reconèixer les necessitats compartides i trobar solucions mútuament beneficioses.

D’altra banda, Byron Katie va crear “El Treball”, un procés d’indagació que ajuda a qüestionar i alliberar creences limitants i pensaments negatius. En qüestionar les nostres creences, Katie convida a una major claredat mental i una transformació emocional positiva. Tots dos enfocaments busquen millorar la comunicació i el benestar emocional, proporcionant eines pràctiques per a abordar els desafiaments de la vida de forma més pacífica i constructiva. La CNV s’enfoca en la comunicació empàtica i la resolució de conflictes, mentre que el treball de Byron Katie se centra en el qüestionament de creences limitants per a trobar una major pau interior. Junts, aquests enfocaments ofereixen un enriquiment personal significatiu i una major comprensió d’un mateix i dels altres.

Des de MOMO, volem compartir “el joc” que s’ha anat creant al llarg dels anys a l’escola, tenint com a base aquestes dues poderoses eines.

Aquest desenvolupament ha estat possible gràcies a la subvenció de Singulars i a la cooperació de moltes persones. Gràcies a tots.

Pròximament presentarem una APP que aportarà algunes eines de suport més al que és el joc que ara compartim.

JUGAR

Pots realitzar una partida en l’aplicació en línia, les dades no seran guardats ni recollits per a cap fi. Per a tenir una experiència més completa, et recomanem la descàrrega de l’aplicació pels diferents mitjans que es troben a la teva disposició en l’apartat de Descàrregues, obtenint el que seán més concorde al teu dispositiu o estil de vida.

DESCARGAR EL JUEGO

Usa nuestro juego donde estes, directamente desde tu móvil u ordenador de sobremesa. Descárgate la app o el programa de cartas de CNV y ¡disfruta en tu dispositivo favorito!

La aplicación se encuentra disponible para su descarga en las siguientes tiendas:

Traductor