PER QUÈ HO FEM?

La nostra missió és guiar/acompanyar les criatures en edats d’Infantil i Primària en el seu procés d’autonomia i empoderament, amb l’objectiu que estiguin en el seu estat de major benestar en l’ara i en el futur.

Perquè per a nosaltres benestar és sinònim d’èxit personal, i quina millor manera de garantir el benestar futur que tenir moltes experiències en l’ara?

Per això, a MOMO ens comprometem amb l’educació per a la vida.

Ens comprometem amb el moment present de les criatures, amb respecte i acceptació pel desenvolupament de les seves pròpies capacitats, i ens comprometem amb la visió d’un món més humà i acollidor, on les criatures d’ara són i seran els creadors i creadores del seu propi benestar.

Aprendre des de la vida, en la vida i per a la vida.

Aquest compromís ens porta a pensar en quines són les capacitats que necessiten els nens i les nenes d’ara per ser futures persones creadores de benestar.

AUTO-CONEIXEMENT

CREATIVITAT

TREBALL COL·LABORATIU

EINES DE VIDA

VISIÓ DEL QUE NECESSITA EL MÓN

Aquesta mirada ens reforça la nostra visió, ens porta a l’essència.

Afavorir la felicitat de la criatura: necessitats vitals satisfetes i desenvolupament d’un estat de consciència i connexió amb nosaltres mateixos i mateixes que ens porti a un estat d’equilibri i benestar.

Fomentar el desenvolupament de les competències bàsiques.

Acompanyar el desenvolupament de la sensibilitat, empatia i cura dels processos de vida social i natural.