Sin categoría

Benvinguts a la nova Web

Volem donar-vos la benvinguda a la nostra nova web.

Una web amb la qual volem apropar-vos amb una mirada acurada a Momo. Amb la força que ens dóna fer allò que sabem bo per a acompanyar aquestes primeres etapes de la vida d’un infant i amb el seu benestar, present i futur, com a centre del seu desenvolupament i del nostre fer pedagògic.

Amb ella us compartim una pinzellada de la nostra veneració cap als infants i els seus processos, perquè ells/es són una petita i màgica llavor amb  totes les potencialitats dins seu.

Acompanyem i admirem el seu creixement com un procés únic i bell, i amb ells/es vivim cada instant com ho fa un arbre poderós: sense neguit, amb temps, amb confiança i alegria.

Fa 10 anys que una també petita i màgica llavor, plantada entre cors i mans amigues, va començar a créixer amb força, amb valentia, amb entusiasme, amb felicitat i amb delicadesa. Aquesta petita llavor ha crescut.

Momo s’ha transformat en un arbre poderós, amb fermes arrels; que acull, que protegeix i que s’estén cap al món amb llargues i flexibles branques.

Passeu, remeneu i sentiu-vos com a casa.

Leave a Reply